Ondernemingsrecht advocaat Apeldoorn: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Oost-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Apeldoorn.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict. In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Apeldoorn verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

 • contractering
 • bedrijfsovername
 • joint ventures
 • arbeidsrecht
 • vastgoed
 • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Apeldoorn

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

mr. Ernest Loor, Advocaat

Ernest-Loor-Advocaat

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Apeldoorn, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Apeldoorn bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Apeldoorn

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Oost-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

De Gelderse stad Apeldoorn staat bekend om zijn mooie stadsparken, de groene uitstraling en natuurlijk het prachtige Paleis het Loo. Maar ook is het een belangrijke stad als het gaat om de werkgelegenheid in Midden- en Oost Nederland. Er is de afgelopen jaren dan ook veel geïnvesteerd in de economie en het vestigingsklimaat van de stad.

De Gelderse stad had jarenlang te kampen met een dalende economische trend. De bereikbaarheid liet te wensen over en ook de jeugd verliet de stad om te gaan studeren. Nieuwe plannen moeten zorgen voor een nieuwe impuls voor zowel de stad als de economie. De onderlinge samenwerking tussen bedrijven en de stad staat hierin centraal. Maar ook de samenwerking tussen bedrijven en scholen zorgt voor een explosieve groei van kennis. Stuk voor stuk ontwikkelingen die een positief vestigingsklimaat voor nieuwe bedrijven zullen zijn.   

Bedrijfsovernamehulp kent de lokale markt van Apeldoorn als geen ander. Al jarenlang is het bedrijf gevestigd in de stad en heeft een relevant netwerk opgebouwd. Als u op zoek bent naar een groeiende en innoverende stad dan is Apeldoorn een perfecte oplossing voor uw bedrijf. U gaat deel uitmaken van een vernieuwende economie, en deelt mee in de kennisdeling en het sterke netwerk.

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

 1. U heeft een juridisch vraagstuk
 2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
 3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
 4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Apeldoorn.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in heel Nederland. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Actueel - ondernemen in  Apeldoorn / Veluwe

Wat heeft het derde kwartaal van 2021 Apeldoorn gebracht?

 • Er zijn weer veel ondernemers opgestaan: 518. Waarvan verreweg de meeste in de zakelijke dienstverlening. Dit is geen verrassing, want ook in het landelijk gemiddelde steekt deze sector met kop en schouders uit boven de rest. 
 • De detailhandel staat met stipt op twee als sector waarin ook veel starters beginnen. Het aantal winkels steekt ook uit boven het landelijk gemiddelde. Dit geldt voornamelijk voor de grotere winkels, vanaf 200 m2.
 • Het ondernemersvertrouwen in de provincie Gelderland is 18,8 procent ten opzichte van - 18,6 dezelfde periode vorig jaar. Een gunstige ommedraai.

Bron: KVK

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.