Ondernemingsrecht advocaat Arnhem: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Oost-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Arnhem.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict.

In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Arnhem verschilt sterk van bijvoorbeeld Rotterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

 • contractering
 • bedrijfsovername
 • joint ventures
 • arbeidsrecht
 • vastgoed
 • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Arnhem

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Arnhem, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Arnhem bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Arnhem

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Oost-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Arnhem economie

Uitstekende groeicijfers  

De economie in Arnhem blijkt steeds aantrekkelijker voor ondernemers. Vooral in de sectoren gezondheid en welzijn, de creatieve sector en met betrekking tot ZZP'ers gaat het goed. Vanaf 2016 zijn er in de gezondheid en welzijn branche meer dan 620 banen bijgekomen, maar de creatieve sector kende de sterkste groei.

Het aantal ZZP'ers stijgt mee, in de laatste 10 jaar is het aantal bijna verdubbeld. De werkgelegenheid groeit. Er zijn kansen tot ontwikkeling binnen de zakelijke en financiële dienstverlening, zorg en in de creatieve sector. Tegelijkertijd is wel op te merken dat de werkloosheid in Arnhem boven het landelijk gemiddelde ligt: met 1,2% meer werklozen.

Het hoge aantal is deels te verklaren door de vergrijzing van de werknemers. De grootste groei van werkloosheid zie je bij de 55+'ers. In de afgelopen 10 jaar is de vergrijzing met 6% toegenomen, dit is wel iets wat de economie op de niet al te lange termijn zal treffen indien deze groeitrend door zal zetten.

In cijfers

Sommige branches trekken dus meer ondernemers aan dan andere. Laten we naar de cijfers kijken. De sterkste groei is te zien in de gezondheidszorg en creatieve sector. Deze zijn samen goed voor 30% van de totale bedrijven. 

De financiële sector groeit ook hard en staat ook voor 30% van het totale aantal bedrijven. Het totaal aantal banen in de financiële sector is het grootst en staat voor 24% van de totale banen.

 

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

 1. U heeft een juridisch vraagstuk
 2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
 3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
 4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Arnhem.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in Arhem. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.

Actueel - ondernemen in Arnhem

De nieuwe KVK- cijfers zijn binnen. Waar staat Arnhem voor het derde kwartaal van 2021? 

 • Al jaren ligt het aantal starters in Arnhem boven het landelijk gemiddelde. Ook in het derde kwartaal van 2021 is dit het geval. In totaal waren er 754 starters, tegenover een uitstroom van 249.
 • De meeste starters zijn actief in de zorgsector, dicht gevolgd door de zakelijke dienstverlening. Opvallend is dat in Arnhem het aantal starters in de zorg  meer dan het dubbele is dan gemiddeld. Dit geldt ook voor de cultuur-, sport-, en recreatiebranche.
 • Het ondernemersvertrouwen in de provincie Gelderland is 18,8 procent ten opzichte van - 18,6 dezelfde periode vorig jaar. Een gunstige ommezwaai. 

Bron: KVK