Ondernemingsrecht advocaat Deventer: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Oost-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Deventer.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict. In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Deventer verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

 • contractering
 • bedrijfsovername
 • joint ventures
 • arbeidsrecht
 • vastgoed
 • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Deventer

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Deventer, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Deventer bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Deventer

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Oost-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Deventer: stad voor ondernemers

Veel ondernemers kiezen ervoor om zich te vestigen in Deventer. Daar zijn goede redenen voor, want Deventer heeft veel te bieden. De stad is vanuit heel Nederland goed te bereiken en het wordt omringd door prachtige natuur. Ook de historische binnenstad van Deventer is het benoemen waard. Door de ligging aan de IJssel en het ruime aanbod aan eet- en winkelgelegenheden. Tel daarbij op dat Deventer nog heel betaalbaar is. Zo hebben we het over een prettige, aantrekkelijk geprijsde stad voor ondernemers. 

De centrale ligging

De centrale ligging van Deventer maakt het een praktische uitvalsbasis voor veel soorten ondernemingen. Zowel via weg, spoor als water is Deventer goed te bereiken. De stad ligt langs de A1 die de Radstand met onze oosterburen verbindt. Dit biedt gemak voor ondernemingen, maar ook voor klanten.

Vestigingsplaats van grote bedrijven

De kracht van Deventer blijkt ook uit het feit dat er veel grote ondernemingen zijn gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan Wolters Kluwer, AKZO en Nefit. Deventer heeft vanouds een sterke positie op de grafische markt. Dit is nog altijd terug te zien in het grote aantal gevestigde uitgeverijen, drukkerijen en grafische specialisten. MKB-ers bundelen de krachten in ondernemersnetwerken zoals MKB Deventer

Jong talent

Deventer beschikt over een grote kweekvijver van gemotiveerde studenten. Zo is ROC Aventus hier gevestigd. Ook heeft Saxion Hogeschool een vestiging in Deventer. Deventer kent geen universiteit, maar door de centrale ligging van Deventer zijn veel universiteiten erg gemakkelijk te bereiken.

Wonen, werken en leven

Deventer is op veel punten een praktische stad om in te vestigen, maar de echte charme ligt hem in de combinatie tussen wonen, werken en leven. Deventer is een levendige en nuchtere stad, geen dag is er saai. Bewoners voelen zich snel thuis in de stad. Bijkomend voordeel is het woningaanbod. Dit is in bijna elke prijsklasse ruim.

Zo is Deventer een stad die meegroeit met ondernemingen en bewoners. 

 

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

 1. U heeft een juridisch vraagstuk
 2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
 3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
 4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Deventer.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in heel Nederland. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.

Actueel - ondernemen in Deventer

De Kamer van Koophandel deelt cijfers over het aantal ondernemingen in Deventer. De gehanteerde peildatum is 1 april 2021. Wat leren we uit deze cijfers? Ook in vergelijking met landelijke trends?

 • Laten we starten met de stelling dat de opbouw van het aantal ondernemingen in Deventer afwijkt van het landelijk gemiddelde. Met name de sector ‘gezondheid’ is gemiddeld gezien oververtegenwoordigd.
 • Het aantal kvk-inschrijvingen per 10.000 inwoners ligt op 1.101. Dat is 164 lager dan het landelijk gemiddelde.
 • Gemiddeld genomen is de groeicurve van het aantal ondernemingen in Nederland sterker dan in Deventer. Toch is ook in Deventer een groei te zien. Van 1.056 inschrijvingen vorig jaar naar het niveau van 1.101 nu.

(bron: handelsregister)

Bij de oprichting, overname en beëindigen van activiteiten is het advies van een ondernemingsrecht advocaat vaak gewenst. Wij kennen de situatie Deventer en helpen u graag.