Ondernemingsrecht advocaat Epe: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Midden-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Epe.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict.

In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Epe verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

 • contractering
 • bedrijfsovername
 • joint ventures
 • arbeidsrecht
 • vastgoed
 • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Epe

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

mr. Ernest Loor, Advocaat

Ernest-Loor-Advocaat

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Epe, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Epe bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Epe 

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Midden-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

De hoofdplaats van de gemeente Epe in Gelderland is het gelijknamige dorp Epe. Het dorp heeft zo’n 15.700 inwoners en groeit langzaam door. Epe krijgt veel waardering voor haar prachtige omgeving met bos en heide, jaarlijks bezoeken vele toeristen het Veluwse dorp om de natuur en het wild te bewonderen.

Geschiedenis

De oudste opgravingen die archeologen in deze omgeving hebben gedaan komen uit de prehistorie. Deze tekenen van leven zijn bijvoorbeeld grafheuvels, oude wegen, hunebedden en ijzerkuilen. Aan de hand van deze opgravingen concludeert men dat verschillende volken het gebied van Epe hebben bewoond, en rondtrokken van plek naar plek.

De routes waarlangs zij reisden bepaalden waar Epe is ontstaan; op een driesprong van belangrijke routes. Van jagen en verzamelen maakten de volken langzaam een overgang naar landbouw, waar u in Epe nog steeds sporen van terug kunt vinden. Veel archeologische monumenten in de gemeente vormen vandaag de dag belangrijk cultureel erfgoed.

Toerisme en recreatie

Door haar unieke ligging op de Veluwe trekt Epe jaarlijks veel bezoekers. Het omliggende natuurschoon maakt Epe en de gemeente tot een echt recreatiegebied met prachtige bossen, heide, landgoederen, beken en sprengen.

Toerisme en recreatie vormen dan ook belangrijke inkomstenbronnen voor de gemeente. Voorzieningen in de omgeving richten zich niet alleen op de inwoners, maar ook op de toeristen. Campings en bungalowparken zijn er dus in overvloed. De natuur en de talloze recreatiemogelijkheden maken Epe een geliefd gebied onder fietsers en wandelaars.

Wonen en werken

Epe is een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Het dorp heeft unieke kenmerken als natuur, landschap en cultuurhistorie en houdt bovendien ruimte voor ontwikkelingen voor wonen en bedrijvigheid. Zo werkt de gemeente Epe aan een toekomstgericht woonaanbod met behoud van het karakter van de unieke dorpskernen.

Ook biedt Epe een goed vestigingsklimaat om nieuwe bedrijven aan te trekken en werkgelegenheid te creëren en daarmee de economische structuur te versterken. Epe stimuleert actief burgerschap en zet hoog in op zorg en vrijwilligerswerk en activeert zoveel mogelijk inwoners tot participatie.

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

 1. U heeft een juridisch vraagstuk
 2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
 3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
 4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Epe.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in Epe. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Actueel - ondernemen in Epe

Hoe zag het derde kwartaal van 2021 eruit voor de gemeente Epe?

 • In het derde kwartaal van 2021 waren er in Epe 87 starters. 
 • De meeste hiervan startten in de zakelijke dienstverlening, net zoals Nederland in het algemeen deed.
 • Op de tweede plek komt de detailhandel. Hier is ook de grootste uitstroom. Toch is het aantal starters nog wel groter!
 • Het ondernemersvertrouwen in de algehele provincie Overijssel, is gestegen. 14,9% in dit derde kwartaal 2021 versus -15,8% hetzelfde kwartaal een jaar terug. Het heeft dus een positieve draai gekregen!

Bron: KVK

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.