Ondernemingsrecht advocaat Heerde: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Midden-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Heerde.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict.

In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Heerde verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

 • contractering
 • bedrijfsovername
 • joint ventures
 • arbeidsrecht
 • vastgoed
 • herstructurering
Bedrijfsovernamehulp Heerde

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Heerde, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Heerde bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Heerde 

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Midden-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Heerde is een plaats in de provincie Gelderland en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Heerde. Het dorp heeft zo’n 11.500 inwoners. Heerde ligt in het noorden van de Veluwe, in een gevarieerd landschap. Het dorp heeft veel geschiedenis en cultuurhistorische monumenten en is tevens een uitstekende plek om te recreëren.

Geschiedenis

In de ijstijd kwam er vanuit het noorden een enorm pak ijs van meer dan 100 meter dik naar het zuiden zakken. Het gewicht van het ijs stuwde de bodem op tot een enorme stuwwal, wat nu de Veluwe is. Doordat de bodem oorspronkelijk uit het IJsseldal komt, kwamen rivierafzettingen op de Veluwe terecht.

Dit heeft een grote rol gespeeld bij het ontstaan van Heerde. De eerste landbouwers in dit gebied konden deze materialen uit de grond namelijk goed gebruiken voor het bouwen van hun boerderijen.

Landschap

Heerde heeft door haar unieke ligging in de Veluwe en aan de rivier de IJssel een gevarieerd landschap. In het westen vindt u de bossen en heide van de Veluwe, en in het oosten het rivierlandschap van de IJssel.

Tussenin liggen er velerlei bosschages en agrarische kavels. Heerde heeft nog veel authentieke kwaliteiten welke in het grootste deel van Nederland helaas al verloren zijn gegaan. De afwisseling van verschillende landschappen maakt Heerde tot de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van natuur en cultuur.

Cittaslow

Cittaslow is een keurmerk voor kleine tot middelgrote gemeenten die hoog scoren op het gebied van landschap, leefomgeving, milieu, gastvrijheid, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit.

Het bewaren en versterken van lokale identiteit is erg belangrijk in tijden waarin veel mensen naar de steden trekken. In 2012 werd Heerde de vijfde Cittaslow van Nederland. De gemeente bewaakt de kwaliteit van de leefomgeving en haar authentieke identiteit. Heerde koestert en promoot cultuurhistorisch erfgoed en plaatselijke producten en tradities.

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

 1. U heeft een juridisch vraagstuk
 2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
 3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
 4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Heerde.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in Heerde. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Actueel - ondernemen in Heerde

Hier twee highlights uit de nieuwste kwartaalcijfers van Heerde. Het derde kwartaal in 2021:

 • In Heerde waren er in dit kwartaal 44 starters, tegen een uitstroom van 17.
 • De meeste starters kwamen binnen in de detailhandel, opvallend meer dan gemiddeld in Nederland (7 vs. 4.2 op de 10.000).
 • De werkloosheid ligt onder het Nederlands gemiddelde.

Wat wacht Heerde in het vierde kwartaal? We maken het nu mee en blikken straks terug.

Bron: KVK

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.