Ondernemingsrecht advocaat Twello: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Midden-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Twello.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict.

In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Twello verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

  • contractering
  • bedrijfsovername
  • joint ventures
  • arbeidsrecht
  • vastgoed
  • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Twello

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

mr. Ernest Loor, Advocaat

Ernest-Loor-Advocaat

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Twello, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Twello bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Twello

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Midden-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Tussen de steden Deventer en Apeldoorn en nabij de rivier de IJssel ligt het gezellige dorp Twello. Twello heeft zo’n 13.500 inwoners en is de hoofdplaats van de gemeente Voorst. Het omliggende platteland bestaat voornamelijk uit agrarische bedrijven. Dankzij de groene omgeving trekt het dorp veel toeristen, een belangrijke inkomstenbron voor deze woonplaats. Hoewel haar populatie groeit, wil Twello een dorp blijven om het directe contact met de natuur te behouden.

Geschiedenis

Diverse opgravingen in Twello vertellen ons dat er tussen 1000 en 500 jaar voor Christus al mensen in dit gebied woonden. Dit was tussen het einde van de bronstijd en het begin van de ijzertijd. De eerste permanente bewoners kwamen rond het jaar 1000 en woonden op de oeverwallen.

Door de verbetering van de afwatering konden de bewoners het land gebruiken voor akkerbouw en veeteelt en kregen boerenbedrijven de mogelijkheid uit te breiden. Na de Middeleeuwen nam de bevolking sterk toe door de opbloei van de buurstad Deventer. Dit maakte het gebied één van de meest welvarende gebieden van de Veluwe.

IJsselvallei

Twello ligt in de IJsselvallei, een natuurgebied tussen de Veluwe en de IJssel. Door de afwisseling van droog en nat en hoog en laag, is er een grote variatie in landschappen en natuur. Zo vindt u er akkers, graslanden, bos, heide en hooilanden.

Door de jaren heen hebben vele soorten vogels en planten het gebied hun thuis gemaakt. Ook kunt u er prehistorische grafheuvels, oude dijken en verscheidene heldere beekjes en sprengen zien. Het gebied leent zich uitstekend voor fietstochten over de dijken en wandelingen door de uiterwaarden.

Groenste gemeente van Europa

In 2019 won Twello goud in de Europese groenwedstrijd Entente Florale. Deze groene dorpskern kreeg waardering voor de vloeiende overgang tussen bebouwd gebied en landschap, de hoeveelheid openbaar groen en de ontwikkeling van landgoederen.

Ook speelde de inzet van vrijwilligers die in het landschap werken een grote rol bij deze bekroning. Van alle veertien deelnemende dorpen en steden kregen er vijf een gouden bekroning. Alleen uitmuntende dorpen en steden weten deze hoge kwaliteitstandaard te bereiken.

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

  1. U heeft een juridisch vraagstuk
  2. Meld het bij Loor Legal & Partners
  3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
  4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Twello.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Loor Legal & Partners staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in Arhem. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.