Ondernemingsrecht advocaat Vaassen: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Midden-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Vaassen.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict.

In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Vaassen verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

  • contractering
  • bedrijfsovername
  • joint ventures
  • arbeidsrecht
  • vastgoed
  • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Vaassen

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Vaassen, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Vaassen bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Vaassen

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Midden-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Aan de oostrand van de Veluwe, gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn, vindt u Vaassen. Vaassen is één van de grotere kernen van de gemeente Epe en heeft zo’n 12.600 inwoners. In 1812 is het dorp van de gemeente Epe afgesplitst en zes jaar later daar weer aan toegevoegd. Vaassen heeft een rijke geschiedenis en ligt in een gebied met veel natuur en bijzondere landschappen. Het Gelderse dorp neemt duurzaamheid serieus en is daarom in 2019 een initiatief gestart voor het energieneutraal maken van bedrijventerreinen.

Landschap met geschiedenis

Vóór het begin van onze jaartelling was het gebied van de huidige gemeente Epe al bewoond. Nabij Vaassen vindt u de bijzondere ‘Celtic Fields’, prehistorische vierkante akkertjes die op elkaar aansluiten. Dit gebied is wel 76 hectare groot en bestaat uit honderden omwalde akkertjes. Deze akkers dateren uit de IJzertijd en zijn het vroegste teken van bewoners in de omgeving. In dit gebied woonden Germaanse boeren in houten hutjes. Ze leefden van landbouw, veehouderij, jagen en verzamelen.

Historische bezienswaardigheden

Van oudsher was er veel industrie in Vaassen. In 2009 is het museum Vaassen Historie opgericht om gereedschappen, producten en beeldmateriaal uit deze lokale industrieën te behouden. Materialen uit industrieën zoals ijzergieterijen, aluminiumfabrieken en de bekende chocoladefabriek Venz liggen nu tentoongesteld. Vandaag de dag is Vaassen een bedrijvig dorp waar veel geschiedenis terug te zien is. Zo vindt u er het kasteel De Cannenburgh uit de 16e eeuw, de meer dan 500 jaar oude kerktoren, een grafsteen van één van de vroegere bewoners van De Cannenburgh en de oude korenmolen Daan’s Molen. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid bij zowel particulieren als bedrijven en de overheid staat in de gemeente Epe hoog op de agenda. De gemeente werkt samen met verschillende bedrijven en disciplines om maximale besparingen te realiseren en het milieu zoveel mogelijk te beschermen.

Zo startte de gemeente Epe in 2019 het Collectief Energieplan om het bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen energieneutraal te maken. De gemeente hoopt zo andere bedrijventerreinen te inspireren. Met slimme investeringen levert Vaassen een bijdrage aan een schone toekomst.

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Loor Legal & Partners hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

  1. U heeft een juridisch vraagstuk
  2. Meld het bij Loor Legal & Partners
  3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
  4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Vaassen.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in Vaassen. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.