Ons werk

Natuurlijk zijn wij er voor al uw juridische ondernemersvragen, maar wij begeleiden ook volledige overnames.

Rond is actief op het gebied van business intelligence en enterprise apps. Loor Legal & Partners heeft de oprichter en het management geadviseerd bij de verkoop van een belang in de onderneming aan een strategische investeerder. Hiermee is Rond nog beter in staat om de ingezette groei te versnellen.

GMP-Partitions-origineel

GMP Partitions B.V., de grootste Nederlandse producent van vakverdelingen, is verkocht aan Solidus Solutions.

Loor Legal & Partners heeft de oprichters bijgestaan bij de succesvolle verkoop.

Kisjes

Kisjes is een prachtig Apeldoorns familiebedrijf en is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van transport en verhuur van containers en materieel. Loor Legal & Partners heeft het zittende management bijgestaan bij de overname van het bedrijf middels een Management Buy Out.

round hill logo

Round Hill Capital heeft twee kantoren met herontwikkelingspotentie en 821 huurwoningen in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn en Deventer gekocht.  Loor Legal & Partners heeft verkopers geadviseerd bij deze corporate real estate transactie.

FM Group

Loor Legal & Partners heeft de FM Group geadviseerd bij een asset deal aan een internationale private equity maatschappij.

Kinderopvang Romi

Loor Legal & Partners heeft de oprichters van Kinderopvang ROMI begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan een strategische koper.

cabot

Loor Legal & Partners heeft de verkopers begeleid bij de verkoop van hun warehouses aan een internationale private equity vastgoed investerings-maatschappij.

Afbeelding Working Spirit en Unica website

Loor Legal & Partners heeft de aandeelhouders van Working Spirit bijgestaan bij succesvolle verkoop van Working Spirit aan Unica

Synensis

Synensis is een landelijke speler en actief op het gebied van uitzenden en werving en selectie van (tijdelijk) personeel. Loor Legal & Partners heeft Synensis begeleid bij de verkoop van de onderneming aan het Franse Triangle.

autoverzekering-nl

Van Bruggen Adviesgroep en Overstappen.nl hebben de handen ineengeslagen met de online vergelijkingssite Autoverzekering.nl. Loor Legal & Partners heeft partijen geadviseerd met betrekking tot deze joint venture.

raypack-display

Raypack is een producent van verpakkingen en displays. Loor Legal & Partners heeft de oprichter en eigenaar bijgestaan bij de gedeeltelijke verkoop van het bedrijf via een Management Buy In.

Store Management Group 2.0

Loor Legal & Partners heeft de oprichter en eigenaar van de Store Management Group begeleid bij de verkoop van zijn onderneming middels een Management Buy In.

Retail-synergie

Loor Legal & Partners begeleidt Retail Synergie bij overname door Telecombinatie. De transactie is o.a. bekend gemaakt in Telecommagazine, waarin de 'operational excellence' van Retail Synergie nog eens wordt benadrukt.

225Working-Spirit-e1539338258915

Loor Legal & Partners heeft oprichter en het management geadviseerd bij de verkoop van een meerderheidsbelang in de onderneming aan Antea Participaties. Hiermee is een belangrijke stap gezet naar verdere groei van de onderneming.

Afbeelding 9

Market Food Group heeft Bakkerij Faber en Bakkerij Smithuis gekocht. Loor Legal & Partners heeft de verkopende aandeelhouders bijgestaan bij deze succesvolle transactie.

BrinQer

BrinQer is een betrouwbare partner op het gebied van arbodienstverlening, re-integratie en (loopbaan)coaching. Loor Legal & Partners heeft de eigenaren bijgestaan bij de verkoop van hun onderneming aan DELTA Equity Partners met een herinvestering in de  nieuwe jointventure onderneming

Coolen

Loor Legal & Partners heeft de koper bijgestaan bij de koop van industrieel toeleverancier Coolen.

Rotrans

Loor Legal & Partners heeft Rotrans Belting begeleid bij de verkoop van haar onderneming aan een beursgenoteerde onderneming.

stamhuis

Loor Legal & Partners heeft Stamhuis Lineairtechniek begeleid bij de verkoop van haar onderneming aan een beursgenoteerde onderneming.

Ardo Verffabriek BV

Loor Legal & Partners heeft opgetreden als adviseur van de koper bij de acquisitie van Ardo Verffabriek B.V.

VNC

Loor Legal & Partners heeft beursfonds VNC N.V. ondersteund bij de koop van de DGB Groep.

Tintelingen

"Loor Legal & Partners heeft Tintelingen begeleid bij de verkoop van het bedrijf aan Sligro."

ten damme

Loor Legal & Partners heeft Ten Damme begeleid bij de overname van Houtvezelbedrijf All-Round B.V.

VivaFloors

Loor Legal & Partners heeft de oprichters van VIVAfloors begeleid bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan een participatie-maatschappij.