Fusies & overnames

Uw bedrijfsovername verdient onze regie vanuit de regio

Bent u als ondernemer betrokken bij een bedrijfsovername of participatie? Denk dan aan Loor Legal & Partners voor begeleiding en ondersteuning. Wij hebben een sterk track record opgebouwd bij bedrijfsovernames, participaties en fusies in de regio en Oost-Nederland. We opereren low key, accentueren liever de belangen van onze klanten dan ons kantoor en geven al onze contactpersonen rechtstreeks en zonder ruis en schijven, toegang tot onze expertise. We krijgen dan ook steeds meer opdrachten vanuit ons tevreden netwerk dat Loor Legal & Partners verder aanbeveelt. Want in de regio geldt: 'good news travels fast…..'.

'Advocaten voor ondernemers'

Veel ondernemers kiezen bewust voor Loor Legal & Partners als goed regionaal alternatief. Wij hebben een voorliefde voor de nuchtere stijl van ondernemen op de Veluwe en in Oost-Nederland, spreken de taal, kennen de gebruiken, weten waar de spreekwoordelijke en fysieke bruggen over de IJssel liggen en springen nooit verder dan onze juridische polsstok lang is. Loor Legal & Partners werkt snel en effectief, pragmatisch en resultaatgericht. Niet voor niets luidt ons motto: 'Advocaten voor ondernemers'.

Professioneel in de materie, persoonlijk in de omgang

Een fusie, participatie of overname is per definitie een spannend proces. De belangen zijn groot en voor de meeste ondernemers is het kopen of verkopen van hun bedrijf of een participatie geen dagelijkse kost. Loor Legal & Partners begeleidt u zorgvuldig door het hele overnameproces heen. Vanaf het prille begin tot aan de overdracht bij de notaris. Denk hierbij aan het verkoopklaar maken van het bedrijf en informatie-uitwisseling, het tekenen van een geheimhoudingsovereenkomst ('NDA'), het opstellen van een intentieverklaring ('Letter of Intent'), boekenonderzoek ('due diligence') tot en met het uitonderhandelen van de koopovereenkomst (ook wel 'SPA' of 'APA' genoemd).

'Serious, but not too seriously….'

Betrokkenheid, juridische expertise, maar ook creativiteit, timing en een persoonlijke klik zijn wezenlijke elementen voor een geslaagd overnametraject. Wij werken dan ook volgens het principe 'serious, but not too seriously….'.

Benieuwd? Dat zijn we ook naar u! Onze agenda ligt open voor een afspraak.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 055-3031950 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ons ook een email sturen naar info@loorlegal.nl.

Juridisch advies bij een bedrijfsovername.

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak.